Juventafest poziva sve srednjoškolce iz Bosne i Hercegovine koji vole teatar i željni su novih iskustava (ali i dobre zabave) da volontiraju na ovogodišnjem Festivalu!

Svjesni činjenice da su volonteri/ke bitan dio tima bilo koje festivalske ekipe bez kojih se priprema, organizacija i aktivnosti tokom trajanja festivala ne mogu zamisliti, mi krećemo u potragu za volonterima i volonterkama koji bi pomogli u organizaciji i uspješnoj realizaciji 5. izdanja festivala koji će se održati u Sarajevu od 09. do 13. septembra 2017. godine.

Ukoliko:

  • pohađate srednju školu u Bosni i Hercegovini
  • spremni ste dodijeljene poslove obavljati predano i odgovorno
  • posjedujete entuzijazam i volju za rad
  • spremni ste za rad u ekipi, strpljivi i sposobni iznaći kreativno rješenje u kratkom vremenskom roku

Vi biste mogli biti osoba koju tražimo!

Juventafest okuplja mlade ljubitelje teatra, a angažovanim volonterima i volonterkama nudi nezaboravno iskustvo rada i djelovanja u dobro organizovanom i entuzijastičnom timu. Volonterski rad na Festivalu ne podrazumijeva novčanu naknadu, ali dobra zabava poslije uspješnog radnog dana je gotovo zagarantovana!

Juventafest će za svakog/u volontera/ku obezdijediti hranu, poklon majicu i torbu, pristup svim predstavama i druženje sa učesnicima i učesnicama festivala, te kreativnim mladim ljudima iz cijelog svijeta.

Juventafest će obezbijediti smještaj za vrijeme trajanja Festivala za volontere/ke koji nisu iz Sarajeva, ali NEĆE POKRIVATI troškove puta.

Nakon festivala, 5. Juventafest će svim volonterima i21 volonterkama uručiti potvrdu o volontiranju.

 

PRIJAVE su zatvorene.

Rok za prijave je otvoren do 1. septembra, stoga, požurite!